AFFALDSLØSNINGER TIL VIRKSOMHEDER

Der bliver stillet flere krav til affaldssorteringen hos virksomheder. Derfor kan en affaldsløsning være det rigtige for dig. Vi sørger for at vejlede dig i det rigtige containervalg, som passer til dig og din virksomheds produktion.  Vi har løsninger med små affaldsbeholdere til store containere. 

Send os din forespørgelse og så hjælper vi dig med en løsning.

Dækker hele Vestsjælland

Skræddersyet affaldsordning

Hurtig respons

Ingen skjulte gebyrer

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at kontakte os på 58 38 47 00.

Nu behøver du ikke længere bekymre dig om at komme af med dit affald

Med affaldsløsninger til virksomheder får du en skræddersyet ordning, hvor dit affald bliver hentet til aftalt tid, uge efter uge og år efter år. Uanset om du har restaffald, pap og papir, bioaffald eller andre affaldsfraktioner, sørger vi for, at du får det afhentet, og at det bliver sendt videre til den rigtige destination. 

Med en stab af trofaste chauffører og hjælpsomme kollegaer på kontoret, er vi altid klar til at hjælpe dig. Så hvis du har butik, cafe, restaurant, produktionsanlæg, kontor eller hotel i Slagelse, Korsør, Sorø, Næstved eller et andet sted i Vestsjælland, er vi din oplagte partner til at hjælpe dig af med dit affald.

Du bestemmer, hvor tit du vil have hentet affald

Som kunde hos os kan du få skræddersyet dine affaldsløsninger til erhvervsaffald. Det vil sige, at du selv bestemmer hvilke containere, du skal bruge, og hvor tit de skal tømmes.

  • En eller flere gang om ugen
  • Hver anden uge
  • Månedstømning
  • Ved behov

Du har også mulighed for at skifte tømningsfrekvens efter behov, for vi ved godt, at behovet kan variere i nogle brancher. 

Vores fleksible affaldsløsninger til virksomheder betyder, at du får en aftale, der passer til lige netop dit behov. Og hos os bliver du ikke bundet til en årelang aftale, der er svær at komme ud af. Vi synes nemlig, at vores samarbejde skal være fair og gennemskueligt for begge parter.

Hvilke affaldstyper kan jeg få afhentet?

Du kan få hentet alle typer affald – både genanvendeligt og ikke-genanvendeligt. Vi sørger naturligvis for, at det bliver håndteret miljørigtigt og kørt til den rigtige endestation.

  • Småt brandbart
  • Pap og papir
  • Andet affald…

Hvilke containertyper kan jeg få tømt?

Vores vogne kan tømme alle de affaldstyper, der findes. Uanset om du har en lille container eller flere store ophalercontainere, kan vi klare opgaven for dig. 

  • Minicontainere på hjul
  • Vipcontainere
  • Maxicontainere (ophalercontainere)

 

Kom nemt og hurtigt i gang

Det er nemt at flytte din affaldsløsninger til erhvervsaffald over til os. Det hele starter med, at du fortæller os, hvad du har brug for. Så får du et tilbud fra os. I tilbuddet kan du se, hvilke services der er med, og hvad det koster. Tilbudsprisen er den pris, du kan regne med. Hos os er der nemlig ingen skjulte gebyrer eller ekstra tillæg skrevet med småt. Så snart vi har indgået aftalen, er vi klar til at gå i gang til den aftalte dato.

Affaldsløsninger til virksomheder

Få et tilbud

Gennemgå pris og services

Godkend aftalen

Din aftale går i gang

Om os

Forlev Vognmandsforretning blev grundlagt i 1925, og i 2020 blev vi en del af Frede Andersen & Søn. I dag er 4. generation af grundlæggerens familie stadig en aktiv del af selskabet. I de første år transporterede vi sten, grus, asfalt og lignende materialer, men sidenhen blev affaldsløsninger til virksomheder også en af vores kerneopgaver.

I dag har vi 14 vogne og 15 trofaste medarbejdere, der servicerer en lang række virksomheder over hele Vestsjælland med affaldsløsninger.